Zahrady Zapletal Ostopovice

Družstevní 84/15, 664 49 Ostopovice Jihomoravský kraj

  • Mobil: +420 603 412 275 - pan Ing. Zapletal
  • IČO: 10552359

Popis činnosti

Sadové úpravy nespočívají jen ve správném výběru vhodných rostlin a důkladné přípravě půdy, ale hlavně ve vhodném uspořádání celého zahradního prostoru.

Správně vyřešený zahradní prostor je schopen zlepšovat prostředí pro pobyt jeho uživatelů a může pro ně být vítaným fyzickým a duševním osvěžením.

  • Zahrada, jako základní tvar, ohraničuje prostor od ostatního okolí a stává se rozšířeným obytným místem, které v člověku vyvolává dobrý pocit z návratu k přírodě.
  • Zakladatel a současný majitel firmy Zahrady - Zapletel Ing. Josef Zapletal využívá dlouholeté praktické zkušenosti v oboru realizace úpravy okrasných ploch, zatravněných ploch a úpravy a udržby zahrad, získané jak během studií na odborné střední a vysoké škole, tak i jako vedoucí sadovnického střediska na školním statku střední zahradnické školy.
  • Firma zaměstnává stálý tým odborných a kvalifikovaných pracovníků s dlouholetou praxí v zahradnickém oboru.
  • Disponuje veškerou mechanizací potřebnou pro sadovnické úpravy malého i velkého rozsahu, úpravy okrasných ploch, zatravněných ploch a úpravy a udržby zahrad.
  • Činnost firmy se soustřeďuje na úpravu a údržbu zeleně.   
  • Další činností firmy jsou terénní úpravy, modelace terénu a příprava půdy, výsadba vzrostlých stromů (listnatých i jehličnatých), výsadba keřů, popínavek a trvalek včetně mulčování kůrou, založení trávníků včetně drnovaných, stavbu suchých opěrných zídek včetně osázení rostlinami, protierozní opatření strmých svahů, zhotovení zahradních jezírek a dalších vodních prvků, kompletní dodávku střešních zahrad s osázením vegetací, sečení trávníků, sadové úpravy včetně údržby, výchovný zdravotní a bezpečnostní řez stromů, průklest a zmlazení keřů a řez živých plotů, kácení stromů s odklizením dřevní hmoty, sečení zaplevelených ploch, zajištění projektů pro zhotovení sadových úprav, návrhů a realizaci závlahových systémů.

Sídlo firmy:
Za Humny 288
664 46 Prštice

Odeslat poptávku nebo dotaz: Zahrady Zapletal Ostopovice

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
Družstevní 84/15, 664 49 Ostopovice