Hotel Weiss Lechovice - ubytování, restaurace, sklepní vinárna

Lechovice 56 , 671 63 Lechovice Jihomoravský kraj

  • Mobil: +420 728 250 291
  • Mobil: +420 602 222 360
  • IČO: 45664528

Popis činnosti

Butikový hotel rodinného typu s vinařským zaměřením, v klidném prostředí na hlavní trase Brno – Znojmo – Vídeň byl založen v roce 1994 po rekonstrukci starého obydlí. Svojí tradicí oslovuje hosty při konání všech akcí pořádaných v hotelu a zakládá si na vysoké kvalitě. Využijte našich služeb při návštěvě kraje moravských vín.

Kapacita hotelu:

  • Ubytování: 33 osob
  • Restaurace: 33 osob
  • Letní terasa: 35 osob
  • Salonek: 20 osob
  • Sklepní vinárna: 60 osob
  • Degustační vinný sklípek: 20 osob

Restaurace:
V naší nekuřácké restauraci si můžete vybrat jídla z moravské kuchyně, pokrmy z ryb a steaky. Denně je sortiment rozšířen o obědové menu. Sommelierka hotelu Vám vždy ráda poradí s výběrem vhodných vín ke každému pokrmu. Naši dodavatelé kvalitních vín jsou moravští vinaři z blízkého okolí.


Letní terasa:

Chcete si vychutnat příjemné posezení na jaře, v létě či při teplých podzimních večerech?

Využijte naše pozvání k příjemnému posezení na kryté terase ve stínu pergoly z hroznového vína, kde můžete odpočívat a vychutnávat si speciality naší kuchyně i když venku prší. Pořádáme zde pro Vás také večery s grilováním, taneční večery, večery při cimbálové muzice a vinné degustace.

Letní terasu skrytou okolnímu světu využijí i naši nejmenší hosté při svých hrách.

Catering:

Nedílnou součástí gastronomických služeb, které nabízí náš hotel, jsou cateringové služby.

Cateringová nabídka začíná od základních výrobků studené kuchyně a teplého buffetu přes rozmanité gastronomické variace až po uspořádání kompletní společenské akce doplněné rauty a vinnou degustací.

Zajišťujeme nejrozmanitější přání našich hostů při oslavách i ve vzdálenějších místech, firmách, plesích, firemních prezentacích nebo jen malých rodinných párty a soukromých večírcích. Rádi s Vámi prodiskutujeme veškeré požadavky a Vaší akci Vám pomůžeme připravit na míru.

Vynasnažíme se, aby jste se zařadili mezi naše spokojené zákazníky.

Sklepní vinárna:

Kapacita sklepní vinárny je 60 osob a přilehlého salonku 20 osob.

Náš hotel Vám nabízí dobrou příležitost k uspořádání Vaší svatební hostiny nebo oslav všeho druhu ve sklepní vinárně určené pro větší společnost nebo využití našeho salonku pro malou oslavu.

Rádi se postaráme o Vaše pohoštění a společně s Vámi zorganizujeme oslavu od sestavení menu, zajištění hudby až po možnosti ubytování Vás a Vašich hostů v našem hotelu.

Školení a semináře:

Pro uzavřenou společnost při pořádání firemních seminářů a kurzů nabízíme Vaší firmě k dispozici pronájem salonku pro 20 osob nebo přilehlou sklepní vinárnu s kapacitou 60 osob, kde nabízíme plný gastronomický servis pro pořádání pracovních akcí s možností následného večírku, při kterém budete moci ochutnat něco z naší hotelové kuchyně nebo si užít profesionální degustaci vín včetně vín ze soukromého hotelového archivu..

Můžete si u nás také zapůjčit promítací plátno, flip chart nebo použít připojení k internetu. Rádi s Vámi zkonzultujeme Váš program k plné spokojenosti Vašich spolupracovníků nebo klientů.


Řízené degustace:

Hotel Weiss pořádá pro milovníky dobrých vín a příjemných kulinářských zážitků nejrozmanitější akce pod vedením zkušené sommeliérky hotelu.

V průběhu našich degustačních akcí budete zasvěceni do chutí vína s možností porovnávat jednotlivé vzorky. Vaše chuťové vjemy můžete bezprostředně konzultovat přímo se sommeliérkou a

samozřejmě si můžete na závěr oblíbenou odrůdu vína případně zakoupit . Sortiment vína je vždy podle aktuálních nabídek, neboť stále vinaře střídáme.

Degustace probíhají ve stylovém prostředí sklepní vinárny nebo ve stínu vinných listů na letní terase.

Cena za řízenou degustaci se domlouvá vždy individuálně podle přání a potřeb hostů. Ochutnat můžete jak sudová, tak lahvová vína. Termíny jsou uvedeny v „Aktualně“

Pro zájemce, kteří chtějí proniknout hlouběji do tajemství vína, pořádáme KURZY VINNÝCH VĚDOMOSTÍ, při kterých se naučíte:

  • poznávat vína a senzoricky je hodnotit
  • odhalíte vady vín a jejich nemoci
  • poznáte sommelierské triky

Ubytování:

Pro naše hotelové hosty nabízíme ubytování v klidné části hotelu v podkrovních i klasických dvoulůžkových a vícelůžkových pokojích s možností přistýlky.

Pokoje jsou standardně zařízeny s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, na některých pokojích televizí. Novinkou je, že ve dvou pokojích máme v koupelně vanu a lze po domluvě i přichystat romantické prostředí se svíčkami, vínem apod.

V celém areálu hotelu je možnost připojení k internetu (Free Wifi Zone). Pro rodiny máme připraveno rodinné studio.


Kapacita

  • 7x 2-lůžkový pokoj
  • 2x 3-lůžkový pokoj
  • 2x 4-lůžkový pokoj
  • 1x Studio (5 osob)

Pro firmy:

Náš butikový vinařský hotel je příjemným místem pro menší a střední firmy k pořádání seminářů, školení, mítinků a dalších mnohdy nespecifických akcí.

K dispozici jsou pokoje s vlastním sociální zařízením, bezplatné WiFi v celém objektu, k zapůjčení je dataprojektor, promítací plátno, flip chart, tiskárna.

Pro zpestření mnohdy náročných jednání dáváme k dispozici degustační prostory sklepní vinárny, umožňujeme rozptýlení při řízených degustacích se sommelierkou hotelu , poskytujeme

coffee breaky, obědy či večeře přesně na míru, nebo předem domluvené rauty, včetně specialit na grilu apod. K dispozici je i krytá venkovní terasa.

Samozřejmostí je naprosté soukromí a klid k jednání a celkovému pobytu. Vaše auta zaparkujeme do dvorního prostoru, který se na noc zamyká .

V okolí hotelu je možnost nespočetných příjemných vycházek do přírody, kde načerpáte další energii na práci a jednání.

Kapacita pro tato jednání a semináře je od malých skupinek 5 osob až po 50 osob, ubytování je pouze 33 lůžek, ale kapacitu lze navýšit o 16 lůžek v sousedním Pensionu.

Veškeré další informace vám rádi poskytneme na naší emailové adrese, či telefoním čísle a nebo se rovnou koukněte na naše webové stránky .

Odeslat poptávku nebo dotaz: Hotel Weiss Lechovice - ubytování, restaurace, sklepní vinárna

Otevírací doba:
Pondělí zavřeno
Úterý 10:00 - 22:00 hod.
Středa 10:00 - 22:00 hod.
Čtvrtek 10:00 - 22:00 hod.
Pátek 10:00 - 22:00 hod.
Sobota 10:00 - 22:00 hod.
Neděle 10:00 - 20:00 hod.
Lechovice 56 , 671 63 Lechovice