Penzion u Bilkovičů

Za tesárnou 779 , 691 42 Valtice Jihomoravský kraj

  • Mobil: +420 607 769 159 - paní Bílkovičová
  • IČO: 49132717

Popis činnosti

Penzionek v rodinném domě nabízí ubytování ve Valticích v 8 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky (vše s vlastním soc. zařízením), dále pak 1 apartmán s možností přistýlky samostatnou koupelnou, TV a vlastní kuchyňkou.

Celková kapacita je 18 pevných lůžek. Parkování je možné jak v areálu penzionu, tak na přilehlém oploceném parkovišti cca 50m vzdáleném.

Je zde úschovna kol a možné je i zajistit půjčení kol + servis. WIFI připojení je zdarma. Snídaně zajistíme dle dohody.

Obědy, večeře – možnost stravování v místních restauracích a pizzeriích.

 

K posezení vám nabízíme venkovní i vnitřní altánek, nebo večerní posezení ve vinném sklípku s krbem, kde můžete ochutnat naše vína.

Zajistíme i menší občerstvení (studené mísy, nebo i teplá jídla z místních vyhlášených restaurací – dle dohody).

 

Naše rodinné vinařství ve Valticích se zabývá výrobou vína již mnoho desítek let. Můžeme Vám nabídnout jak sortiment vín bílých, červených, ale i růžových, zemských, jakostních i přívlastkových.

 

Naše vína si u nás můžete ochutnat a posedět ve vinném sklepě ve Valticích pro menší skupinky do 20 osob, kde Vám poskytneme odborný výklad a můžete se seznámit i s výrobními procesy pěstování a výroby vína. Zajistíme Vám k ochutnávkám i občerstvení dle předchozí dohody.

 

Nabízíme jak vína sudová tak lahvovaná. Vína si můžete ochutnat i nakoupit, nebo je možné si je i u nás uskladnit ve vyhrazených prostorách pro naše věrné zákazníky.

 

Zvláště oblíbené je období burčáků, kde je možné se dokonce zúčastnit sbírání hroznů, také je zde pořádáno každoročně ve Valticích vinařstvích několik burčákových slavností a atrakcí a zpříjemnit si tak pobyt na Jižní Moravě.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Penzion u Bilkovičů

Za tesárnou 779 , 691 42 Valtice