Milota - Zakázkové stolařství, nábytek, kovářské a čalounické práce Břeclav

Lednická 731/2a, Charvátská Nová Ves 690 06 Břeclav Jihomoravský kraj

  • Mobil: +420 775 152 753 - pan Milota
  • IČO: 48878448
  • DIČ: CZ7104054056

Popis činnosti

Jsme zakázkové stolařství s dlouholetou praxí a láskou pro truhlářské práce. Zabýváme se výrobou funkčního nábytku z masivu, lehkých materiálů, replikami starožitného a renovacemi starého i historického nábytku.

Nabízíme klientovi změření, návrh nábytku, jeho dopravu kamkoli po české a slovenské a konečnou montáž.

V současné době pracujeme se všemi dostupnými materiály na našem trhu. Klient má tedy možnost bohatého výběru z laminovaných desek, plošných materiálů, euro hranolů i masivu. V našem skladu také sušíme dřevo pro zvláštní zakázky.

Provádíme v rámci renovací také kovářské, čalounické, řezbářské a sklenářské práce . Opravy historického nábytku může také probíhat podle klientem poskytnuté fotodokumentace. Zajišťujeme pro naše klienty dovoz i odvoz vlastními prostředky.

Služby poskytujeme po celé české a slovenské republice.

 

CO UMÍME?

NÁBYTEK - vyrábíme na zakázku stoly rohové, jednoduché, se stěnovým úložným prostorem, dětské a lehké, či kancelářské z masivu.
KUCHYNĚ - na míru vytvořené kuchyňské linky, které naprosto zapadají do sebe, šetří místo a vytváří nový úložný prostor vdechnou každé kuchyni život.
SCHODY - schody navrhujeme i v méně běžných prostorech, unikátních tvarech se stoprocentní zárukou bezpečnosti.
VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ - vyrábíme úložné prostory do dětských pokojů, obývacích místností, předsíní, ložnic a jiné. Samostatné kusy, či celé obývací stěny, které do sebe perfektně zapadají.
DVĚŘE A OKNA - naše výroba dveří a oken je spojená s profesionální kovářskou a sklenářskou prací tvořící dokonalou souhru detailů.
RENOVACE HISTORICKÉHO NÁBYTKU - provádíme po telefonické či osobní domluvě, včetně čalounických, kovářských a sklenářských prací. Lze použít i fotodokumentaci.
REPLIKY STAROŽITNÉHO NÁBYTKU - vyrábíme dle dokumentace dodané zákazníkem

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Milota - Zakázkové stolařství, nábytek, kovářské a čalounické práce Břeclav

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
Lednická 731/2a, Charvátská Nová Ves 690 06 Břeclav